Ratiocomm

Trombosezorg app

Onze trombosezorg app is dé next generation app voor mensen die zelf INR meten. Wat is er nu zo spannend aan onze app? Eigenlijk niets!

Want het is toch heel normaal dat de apparaten die we in ons dagelijks leven gebruiken communiceren met onze smartphone!? We bellen handsfree in de auto, bedienen onze thermostaat op afstand, spelen muziek af op de boxen via de smartphone en…..onze trombosemeter communiceert met uw smartphone. Via de trombosezorg app. Spannend? Nee toch.

Ratiocomm
Ratiocomm

Maar onze app gaat nog een stapje verder door ook met de meter te communiceren. En dat is wel spannend, althans nieuw en bijzonder. Gewoon uw trombosemeter bedienen met uw smartphone. De teststrips scannen en de meting starten.

Werken met een app maakt trombosezorg veiliger, minder foutgevoelig en vooral makkelijk. Makkelijk doordat het altijd en overal mogelijk is om zelf te meten. Alle communicatie tussen u en uw trombosedienst gaat snel. Via één app die perfect samenwerkt met u, uw trombosemeter en het dossier van de trombosedienst. Zelfs de medicatielijsten zitten in de app. Net als de vragen die een trombosedienst altijd stelt.

Wij hebben onze trombosezorg app in eerste instantie ontwikkeld voor gebruik door de qLabs INR meter en de Nationale Trombose Dienst. Wilt u ook onze trombosezorg app? Dat kan. Hoe, dat vertellen wij u graag.