Ratiocomm

Zorgverzekeraar

Ratiocomm sluit geen contracten met uw organisatie voor zorgdienstverlening. Wij zijn geen zorgverlener, maar helpen de zorgverleners wel vooruit. En dat moet u aanspreken.

Wij maken het met ons ‘health connected platform’ mogelijk dat zorgverleners informatie uit meetsystemen veilig, snel en vooral makkelijk binnen krijgen in de dossiers. Prettig ook wanneer vanuit een multidisciplinair perspectief de meetgegevens in meerdere dossiers zichtbaar moeten zijn.

Ratiocomm
Ratiocomm

Door de snelle opkomst van POCT apparatuur, e-health en de reeds in grote aantallen in gebruik zijnde meetapparaten, glucosemeters – INR meters – bloeddruk meters – etc., ontstaat een divers landschap van fabrikant specifieke applicaties en user interfaces. Wij zorgen ervoor dat veelgebruikte meetapparaten draadloos communiceren met ons platform. De zorgverlener en patient ziet dan één user interface die op uniforme wijze te gebruiken is. Alle relevante meetgegevens, eventueel aangevuld met de standaard aanvullende vragen, worden verzameld en met één druk op de knop doorgezet in het dossier van de betrokken hulpverlener(s).

Voor de zorgverlener ontwikkelen wij een platform voor meerdere ziektebeelden en verschillende (merken) meetapparaten.

Voor uw patiënt ontwikkelen we ziektebeeld gerelateerde apps die draadloos communiceren met het meetapparaat én het platform voor zorgverleners. Voor de patiënt wordt het een stuk makkelijker en minder foutgevoelig. En de zorgverlener(s) ontvangt realtime alle relevante informatie in het dossier.

Ratiocomm
Ratiocomm

Hiermee wordt de wirwar van fabrikant specifieke IT oplossingen ontrafeld. Wij doen ons specialisten werk, de fabrikant de zijne en de zorgverlener… die kan gewoon zonder gedoe de specialist zijn voor de patiënt.

Meer weten?